April – Corona

De zon komt op en de maan komt in de nacht hij is vol en helder en staat aan de hemel. De sterren versieren de donkere nacht in de bergen.  De bloemen komen naar buiten het is lente. Zo lijkt alles hetzelfde…

Maar door de Corona tijd is het toch allemaal anders. We sporten in de tuin en de weekeindes zijn we binnen en in de tuin. Beneden in het huis is er in de ochtend school voor de kinderen en boven voor de grotere meiden.

Een ritme is het houvast om nu een maand met ze alle in een lock-down te zitten. Ja het helpt om te denken we zitten niet in Madrid in een appartement. Maar als je dan jarig bent en je kan niet op verlof kan is dat geen vergelijking wat helpt. Dan kijk je naar de maan als je niet kan slapen en denk je deze maan had ik op een andere plek willen zien.

Als ik dit van tevoren wist dat ons dit zou overkomen zou ik nooit verwachten dat het zo goed zou gaan. Enorm veel respect voor de meiden die hier zitten die gewoon zonder gemopper het programma door gaan volgen. Appeltaart bakken om er toch iets leuks van te maken. Ergens ook genieten van de rust in het weekend en het niks hoeven.

Gelukkig maar dat we van tevoren niet weten wat er op ons pad komt omdat we niet weten hoe we er in de situatie mee omgaan. We lopen verder de berg op dan we verwacht hadden.

Alles gaat voorbij zoals de zon weer onder gaat gaat Corona ook ooit weer onder.

Ondertussen bakken we een extra taart doen we eens een gezicht masker. Genieten we van de zon en ben ik onwijs trots op de meiden die bij ons zijn wat een toppers.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s