Juni – van start

Het geluid van de wasmachine en vaatwasser is een geluid wat ik bijna al niet meer hoor omdat hij zo vaak aanstaat. Dat is niet omdat we een baby in huis hebben maar omdat we 2 meiden in huis hebben en het gastenverblijf is gevuld. We zijn van start en volgen ons programma. Het is elke dag weer een klein avontuur hoe de dag gaat lopen. Ondanks strakke planningen heeft elke dag weer verassingen. Op dit moment zit ik in een stil huis wat uniek is. Nou ja stil de wasmachine staat aan en ik hoor de vogels buiten. Onze meisjes slapen en Koen is met de grote meiden op pad.

De maand mei waren we vooral bezig met de intakes en in juni konden de meiden komen.

Voor Koen is het soms zoekende als het met het ontbijt al over de beste mascara gaat en boven op de boodschappen kar vele pakjes maandverband ligt. Maar hij red zich er goed door heen. En wij meiden wij praten en praten maar lachen en huilen ook met elkaar.

Onze baby komt geen aandacht te kort haar lachende kopje trekt vele glimlachen aan.

Ook de oudste heeft haar draai in Spanje gevonden.

Van de week was er weer een dorpsfeest samen met een van de grote meiden gingen we op het geluid af. Een mega podium stond er met dansers, muzikanten en zangers. Was dit dat rustige dorpje in de bergen in Noord Spanje. Jong en oud stonden met elkaar te dansen en de muziek was tot 5 uur te horen. Zo lang konden wij het niet volhouden.

Ook in ons huis klonk de muziek goed afgelopen weken. We hebben een gitaar als schenking gehad en de eerste gitaarlessen zijn gegeven. Samen bij de BBQ en de openhaard hebben we gezongen. De een wat harder dan de ander maar de sfeer zat er in. Zo zijn sommige avonden maar sommige momenten zijn ook zwaar. Want het programma kan soms zwaar zijn. Met hitte werken in de tuin of elke ochtend schoolwerk doen. Een trektocht vind de een eenuitdaging en voor de andere is het een enorme opgave. Gelukkig zijn we allemaal zo anders waardoor we elke dag uitgedaagd worden om te leren en te kijken naar elkaar.

Soms is dit leuk maar soms kan dit ook heel moeilijk zijn als je puber bent.

Dan maar even de koptelefoon op en  alleen je eigen vertrouwde muziek horen en op de achtergrond.. draait de wasmachine en vertrouwde geluid van Under The Fig Tree.

2 comments

 1. Echt geweldig om te lezen Mirjam en Koen! Fijn dat jullie je draai hebben gevonden daar!
  Ik blijf jullie volgen want vind het echt geweldig wat jullie doen ! 🙂

  Groetjes,

  Dennis

 2. Hoi Mirjan & Koen

  Leuk te lezen dat jullie echt gestart zijn.
  Heel veel succes en geniet van elkaar !!

  Wichert

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s