Maart

Wanneer je een bevalling én een grote verbouwing heb gehad dan moet deze maand wel gaan lukken. Met dit idee gingen we de maand maart in. Maar het was anders dan we dachten…

De laatste maand voelde zwaar. De laatste dingen werden gedaan en het is echt doorwerken met twee meiden en het einde van de verbouwing; haakjes moeten worden opgehangen, laatste wanden schilderen en eindeloos wassen draaien met een baby in huis.

We hadden gelukkig veel hulp wat het mogelijk maakte om volgens de planning te blijven. Elke dag leefde we met eindeloze to do lijsten maar die werden wel langzaam korter. Maar soms was er een dag dat er meer bij kwam dan eraf ging. Gelukkig bleef je vooruitgang zien en dat geeft energie.

Het weer was erg wisselvallig. We hebben een week met zoveel zon gehad dat de eerste Spanjaarden al op het strand lagen maar ook enorm koude dagen; zelfde temperatuur als in Nederland.

Maar dan nu kunnen we met trots zeggen dat we klaar zijn! Drie bedden staan klaar in een mooie ruime gezellige kamer. De keuken op de boven verdieping  is af en de woonkamer boven ook. Onze eigen woonkamer is eindelijk gezellig en een plek waar we ons thuis gaan voelen. We kunnen starten!

 

Met trots kijken we terug op bizarre maanden. We wonen al vier maanden in Spanje. April wordt een maand om terug te kijken, bij te slapen en in te lezen. We trappen de maand af met vrienden die langskomen waar we samen bij de openhaard bijpraten over wat er de afgelopen vier maanden in al onze levens is gebeurd. We reizen nog af naar Madrid om een paspoort te regelen voor onze nieuwe dochter maar gaan ook zeker met de benen omhoog zitten, genieten van de omgeving en een mooi huis waar nu al bloed, zweet en tranen in zitten.

Benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen onder de Spaanse zon in een prachtig huis.

Groeten van ons 4!

1 comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s